Christian Dahlström - Frilansskribent

Trevligt bemötande, snabb och proffsig leverans, bra pris. Bättre kan det inte bli!

Lisa Lekman, produktionsledare, reklambyrån Hemma

 


Christian är ambitiös och innovativ i sitt skrivande, och duktig på att snabbt sätta sig in i ämnena han skriver om på vår blogg.


Kim Johansson, grundare, iPhonebutiken

 


För oss är förtroende allt. Christian lyckades göra våra texter förtroendeingivande vilket på sikt kommer att stärka vårt varumärke. Utmärkt!

John Eskilsson, vd, SkyltMax

 


Vi tar användarvänlighet på mycket stort allvar, det gäller inte minst texterna. Christian skriver och korrekturläser våra texter, vilket är ovärderligt för oss i vår strävan mot att bli förstådda och lättillgängliga för alla.

Joakim Österlund, grundare, Assistansboken

 


Att jobba med Christian är både trevligt och givande. Han har en förmåga att ta fram precis det som kunden vill ha och behöver. Texterna blir meningsfulla och samtidigt korta så att läsaren kommer ihåg dem! Det är en glädje att jobba med Christian!


Iris Svensson, vd och leg. arbetsterapeut, EISCON

 


Briljant, enkelt, effektivt. Christian har mycket bra förståelse för innehåll.


Lennart Klingberg, konsult, Generiqs

 


Christian skriver meningar som fastnar i minnet, som både informerar och är underhållande. Det är själva syftet med all företagskommunikation. Fantastiskt bra!


Francisco Vastenman, vd, Enkel Reklam

 


Det kändes bra att få en utomstående korrektur på pressreleasen och en bekfräftelse på att texten håller för granskning. Tack för hjälpen, Christian!


Patricio Sobrado, bandledare för Calle Real, FuerzaChile

 


Kort och koncist, precis så som vi ville ha det. Christian fick fram budskapet i några få rader utan att det blev långrandigt, tvärtemot mitt egna ursprungliga utkast. Tack för det!

Nasar Khan, vd, The Sofa Store

 


Christian har gjort frilansjobb som skribent åt mig och Juristjouren. Han satte sig snabbt och enkelt in i ett någorlunda svårgreppbart ämne, ledde intervjuer samt redigerade materialet till en välskriven och korrekt text.


Erik Fors-Andrée, vd, Stance juristbyrå

 


Christian ska absolut ha en rekommendation från F21! Tack för den snabba responsen och det proffsiga utförandet!

Löjtnant Erik Normark